Kokkolan Latu
Kuntoliikunnan hyväksi vuodesta 1953 | #kokkolanlatu

Hallituksen terveiset


Kokkolan Latu Ry | Lue hallituksen terveiset | Hallitus | Talkooinfo | Rastimaja


Talvi alkakoon !

 

Rastimaja on jo mahdollisesti ollut ensimmäisiä kertoja auki tätä lukiessasi. Päivystämme majalla vanhaan tapaan viikonloppuisin heti kun latu on hiihdettävässä kunnossa. Kulmasen Tapani on jo varmasti ottanut yhteyttä aiempien vuosien tuttuihin päivystäjiin, mutta jos olet tässä asiassa uusi, voit kernaasti ottaa Tapsaan yhteyttä (040 539 3425). Kaikki vapaaehtoiset ovat tervetulleita.

 

Vuosi 2018 on Suomen Ladulle merkittävä: järjestö täyttää tammikuun 28. päivä 80 vuotta. Suomen Latu perustettiin alkujaan hiihtotoiminnan ja kansanurheilun edistämiseksi ilman kilpailullisia tavoitteita. Myöhemmin Suomen Ladun lajikirjo on laajentunut huimasti. Olennaista Suomen Ladun toiminnassa on saada suomalaiset luontoon liikkumaan ja samalla nauttimaan siitä. Tätä me Kokkolassakin tavoittelemme.
 

Juhlavuoden kunniaksi Suomen Latu haastaa kaikki mukaan tekemään lumiukkoja maanlaajuisessa #UlkonaKuinLumiukko -kampanjassa. Kokkolaa lähin lumiukkotapahtuma järjestetään Kalajoella Iso-Pahkalan keramiikkapajan luona 28.1. Tavoitteena on leipoa kasitien varteen 80 lumiukon joukko ilostuttamaan ohikulkijoita. Lisätietoa tästä ja muistakin talven tapahtumista saat netti- ja Facebook-sivuiltamme.

 

Kirjoitukseni alussa jo toivotin Rastimajan päivystäjiä tervetulleiksi. Ettei olennainen unohtuisi, on hyvä muistaa, että Rastimajaa lämmitetään juuri siksi, että hiihtelijät ja ylipäätään ulkoilijat voisivat siitä nauttia. Käyttäkääpä kaikki latukelit hyväksenne ja poiketkaa kahvilla !

 

Talviterveisin Ari